Čo je to folia DTF v kotúči?

Fólia DTF (priamy na film) je druh folie tlačiarenskej, ktorá sa používa na tlač priamo na filme, bez potreby používať prenosový papier. Táto fólia je k dispozícii na valcoch, čo umožňuje tlač veľkých nákladov za konkurenčné ceny.

Ako funguje tlač na fólii DTF v kotúči?

Tlač na fólii DTF na valci sa vykonáva pomocou špeciálnej tlačiarne, ktorá má špeciálny modul na tlač na fóliu. Táto tlačiareň má špeciálne tlačiace hlavy, ktoré sú prispôsobené na tlač na fólii s DTF atramentmi. Proces tlače je veľmi jednoduchý - stačí nahrať valec fólie do tlačiarne, pripraviť súbor na tlač a spustiť proces tlače.

Aké sú výhody fólie DTF v kotúči?

Fólia DTF na valci má mnoho výhod, ako napríklad:

Vysoká kvalita tlače: tlač na fólii DTF umožňuje dosiahnuť veľmi vysokú kvalitu tlače, s perfektnými farbami a mimoriadne presnými detailami.

Široké použitie: fólia DTF sa používa na tlač rôznych druhov grafiky, a potom sa tlačené výstupy môžu prenášať na tkaniny, kartón, kov, keramiku atď.

Ľahká úprava: fólia DTF sa ľahko upravuje, čo umožňuje rýchle a jednoduché pripravenie materiálu na tlač.

Trvanlivosť: tlač na fólii DTF je veľmi trvanlivá a odolná voči vonkajším vplyvom, ako sú UV žiarenie alebo pranie.

Aké sú použitie fólie DTF v kotúči?

Fólie DTF na valci sa používajú na tlač s použitím špeciálnych DTF atramentov. Potom sa takto pripravené tlače môžu prenášať na: odev, kožu, ortalion, kartón, kov, keramiku, lopty, poháre a veľa ďalšieho.